Connect with us

4ος Όμιλος

Πήρε τον Κρίστο η Προοδευτική – Σε εκκρεμότητα το θέμα με Γεωργαμλή

Published

on

Την απόκτηση ενός «δικού » της παιδιού ανακοίνωσε η Προοδευτική. Απέκτησε τον 26χρονο επιθετικό  Σοτίρ Κρίστο . Ο παίκτης αγωνιζόταν την χρονιά που πέρασε στον Ηρακλή Ψαχνών όπου σημείωσε 6 τέρματα  στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής , μέχρι την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Έχει παίξει επίσης στην ΑΕ Νίκαια με την οποία είχε εντυπωσιακή παρουσία τα προηγούμενα χρόνια   ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της Προοδευτικής. Μάλιστα το 2001 κατέκτησε με την ομάδα Παίδων του συλλόγου την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αφού έχασε από τον Άρη Θεσσαλονίκης στον τελικό που έγινε στο Περιστέρι.

Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή για τους  « βυσσινί» μετά τους μεσοεπιθετικούς Λέκκα, Πέππα και τον γκολκίπερ  Παγώνη .

*Σε εκκρεμότητα εξακολουθεί να είναι το θέμα με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή. Παρά τα γραφόμενα ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη κλείσει υπάρχει ακόμα εκκρεμότητα όσον αφορά την στελέχωση του τεχνικού τιμ της ομάδας. Όλα όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες . Θετικά ή αρνητικά …

*Προς το παρών στην Προοδευτική έχουν όλα « παγώσει» αφού έχει κηρυχθεί πένθος , λόγω του θανάτου του Ανδρέα Κατσαρού , πατέρα του προέδρου του συλλόγου Βασίλη . Η κηδεία θα γίνει αύριο. Στις 15.30 θα ψαλθεί η νεκρώσιμη ακολουθία στο ναό της Αγίας Τριάδας Νικαίας και θα ακολουθήσει η ταφή στο Γ’ Νεκροταφείο .

Όλη η οικογένεια της Προοδευτικής είναι στο πλευρό του προέδρου της και μετέχει στο πένθος του .