Connect with us

Uncategorized

Πήρε τους τρεις βαθμούς με… Λεάλ!

Published

on

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λιγκ ο Εργοτέλης, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο. Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος που έκρινε τη συνάντηση ήταν ο Λεάλ με πέναλτι στο 15’.

 

Οι «Κρητικοί» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη φάση που δημιούργησαν, όταν στο 14’ ο Κουτσιανικούλης κέρδισε πέναλτι από τον Τσότσαλιτς, ο οποίος έπεσε άγαρμπα επάνω στον αντίπαλο του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λεάλ που δεν αστόχησε και το 1-0 ήταν γεγονός.

 

Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς αποτέλεσμα, όμως, ενώ ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 39’ έπειτα από πλασέ του Κατσικοκέρη.

 

Οι παίκτες του Μάντζιου πίεσαν για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να φέτουν το ματς στα ίσια. Έτσι, το 1-0 έμεινε έως το τέλος.

Συνθέσεις

 

Εργοτέλης: Πίρσον, Τζανακάκης (72` Γιαλούσης), Χίμπιγκερ, Σασιασβίλι, Βίσιο, Φραγκουλάκης, Τζούνιορ, Μπέτο (76` Κυριακίδης), Κουτσιανικούλης, Λεάλ, Κατσικοκέρης (88` Μπούντιμιρ).

 

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Πετκάκης, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κούρος, Όμο, Σάμαρης, Γουνδουλάκης (79` Σταυροαθανασόπουλος), Σκέμπρι, Κολοβός (44` Αμπντουλάγιεφ), Κούτσι.

 

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply