Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι το Καματερό, 2-0 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟ Καματερού, που επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με 2-0 και παραμένει στη μάχη του τίτλου.

Έφτασε έτσι τους 54 βαθμούς και έφτασε τουλάχιστον προσωρινά Αττικό και Διαγόρα στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 27 και θα πρέπει να προσέξουν στη συνέχεια για να μην μπουν σε περιπέτειες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ματέο Μπινέρι που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 50′ και στο 64′.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μια φάση όπου ο Κολιάκης ανέτρεψε τον Κίτσο ζητώντας πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει φάουλ εκτός περιοχής.

ΚΑΜΑΤΕΡΌ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Πιτέλης, Μαυροειδής (70’ Παπαιωάννου), Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Κουμπάρος (89’ Τσιώλης), Τσουτσάνης (79’ Μελισσιανός), Παππάς, Νικολάου, Μπινέρι (70’ Χαιρετάκης), Καλογερής (79’ Τζωρτζίνης)

ΕΛΠΊΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δήμος Τσιμιλιώτης): Μάρκου, Κοτσίνης, Γιαμαρέλος (78’ Μπεκιράι), Ντάκα, Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος (58’ Μπάνη), Κασνέτσι (78’ Κάβουρας), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ζενουνλλάρι (69’ Ντάλλας)