Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το θρίλερ η Κορωνίδα, 4-3 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

📌❗️Την ήττα με σκορ 4-3 γνώρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων από την Κορωνίδα εκτός έδρας, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Η Ελπίδα δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι , με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3-0 μόλις στο 23’, με δύο γκολ του Τσελέντη και ένα του Παπαδέλη. Το 3-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε ολοκληρωτικά, με την Ελπίδα να ισοφαρίζει σε 3-3 με τα γκολ του Λάνη στο 56’ και το 67’ και το γκολ του Τσοχαντάρη στο 72’. Ωστόσο, παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες για τη νίκη, ο διαιτητής Κωσταγιάννης υπέδειξε πέναλτι για την Κορωνίδα στο 84’, με τον Παπαδέλη να το εκτελεί και να δίνει μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του με 4-3.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Μάρκου Χρ., Κοτσίνης, Γιαμαρέλος, Παππάς, Ντάκα, Σπυρόπουλος Παντ., Κίτσος, Κασνέτσι (79’ Μάρκου Αλ.), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ζενουνλλάρι (46’ Μπάνη)

Κορωνίδα: Κωτσάκης (79’ Βιτζηλαίος), Ντόγια (63’ Μαύρος), Κορρές, Μπρούμας, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Σκέμπι, Καραγιαννάκης, Παπαδέλης, Παπαδάκης, Τσελέντης (63’ Ζενέλι)