Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το θρίλερ το Καματερό, 2-1 το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Καματερό, που επικράτησε σε έναν αγώνα θρίλερ επί του Παλαιού Φαλήρου με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 4 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν έμειναν χωρίς βαθμό, αφού υπέστησαν την τρίτη ήττα τους σε ισάριθμα ματς.

Στο 11′ ο Ανδριτσόπουλος έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 19΄όταν ο  Παπαευθυμίου  εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Ανδρεοσόπουλος απέκρουσε. Στο 77′ ο Γαλημίτης έκανε το 1-1,  αλλά 1′ αργότερα έγινε το 2-1 με τον Κολονέρο. Στο 90΄οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά ο Γαλημίτης είχε δοκάρι.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης, Παναγιώτου, Μήτσης, Παππάς, Φράγκος (89’ Ανδριόπουλος), Κολιαδήμας (56’ Κολοκοτρώνης), Βαρουξής (89’ Παππάς), Παλυβός (82’ Τσιργιώτης), Κολονέρος (82’ Παπαϊωάννου), Ανδριτσόπουλος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ορφανόπουλος, Καψιώτης (80’ Χατζημιχάλης), Γαβαλάς, Μπέλερης, Σωτηριάδης, Παπαευθυμίου, Λαϊνάς, Μπούσι, Μουρτίδης (46’ Γιαννακούρος), Καρούντζος (86’ Σκόνδρας), Γαλημίτης.