Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το ντέρμπι η ΑΕ Ιλίου, 2-0 το Μαρούσι

Published

on

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά η ΑΕ Ιλίου, που επικράτησε με 2-0 στο ντέρμπι με το Μαρούσι και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της.

Ετσι  πέτυχε την 5η νίκη της σε ισάριθμα ματς και ξαναπέρασε στην κορυφή φτάνοντας τους 15 βαθμούς. Το Μαρούσι πάλεψε όσο μπορούσε αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του και υπέστη την πρώτη του ήττα μένοντας στους 13 βαθμούς και υποχωρώντας στη 2η θέση.

Μόλις στο 4′ ο Σάλλα με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 7′ σε σουτ του Δημητριάδη. Το τελικό 2-0 έκανε στο 29′ ο Τρυγώνης με κεφαλιά, ολοκληρώνοντας μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.

Διαιτητές: Μαλανδράκης, Καρράς, Βαρζάκης.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Τζερεμάκης, Τζώρτζης, Μάλλης, Σπυροπάλη, Ανταλής, Πιπίνης, Λιλάι (85′ Παπαθανασίου), Τρυγώνης, Γκάνιος (55′ Καραντώνης), Μαυροειδής (85′ Κανατσέλης), Σάλλα (55′ Καραχάλιος).

ΜΑΡΟΥΣΙ: Καραστέργιος, Χειλάς, Ποταμιάνος, Καλλιμάνης (46′ Πατρινός), Χαμουρίδης, Διαμαντής, Μπέκο, Λέκκος (67′ Κυριακέας) Δημητριάδης, Μαντόπουλος (88′ Σταυράτης), Κορδάκης (46′ Παπακωνσταντίνου).