Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το ντέρμπι η ΑΕ Ιλίου, 3-0 τον Πλάτωνα

Published

on

Ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς η ΑΕ Ιλίου επικράτησε επί του Πλάτωνα με 3-0 και συνεχίζει το εντυπωσιακό της ξεκίνημα.

Η ομάδα του Αντώνη Βαζλαματζή πέτυχε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα ματς, ενώ ο ΠΛάτωνας πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της αντιπάλου του και έμεινε στους 3 βαθμούς.

Στο 13′ ο Γκάνιος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρλία να ισοφαρίουν στο 41′ όταν ο Ψαρουδάκης βρέθηκε απέναντι από τον Τζέκο και σούταρε, αλλά ο γκολκίπςερ της ΑΕ Ιλίου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Οικονομίδης και ο Προβής με εξ΄επαφής κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο 2ο μέρος, και στο 57′ ο Λιλάι απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και σούταρε, αλλά ο Βιντζηλαίος απέκρουσε σωτήρια. Στο 61′ ο Τρυγώνης έπιασε κεφαλιά, με τον Βιντζηλαίο και πάλι να αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά και τη μπάαλα να βρίσκει τη συμβολή των δοκαριών, Τελικά στο 64′ ο Πλάκας με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Λιλάι μόνο του με τον Βιντζηλαίο, ο τελευταίος έπεσε στα πόδια του και έδιωξε, αλλά ο Γκάνιος που ακολουθούσε τη φάση με δυνατό σουτ έκανε το 2-0, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 81′ ο Τρυγώνης με έξοχο πλασέ πάνω στην κίνηση.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ (Αντώνης Βαζλαματζής): Τζέκος, Τζώρτζης, Μάλλης, Σπυροπάλη, Ανταλής, Πλάκας, Λιλάι (80′ Καραντώνης), Τρυγώνης, Γκάνιος (80′ Γιαννόπουλος), Μαυροειδής (69′ Καραχάλιος), Σάλλα (55′ Κορωνιός).

ΠΛΑΤΩΝΑΣ (Γιώργος Καλούδης): Βιντζηλαίος, Αναγνώστης (67′ Μάντζαρης Β.), Ξούρας Β. (75′ Πιετρή), Φελεμέγκας, Ξούρας Γ., Κατσός, Μάντζαρης Η. (60′ Καπελάκης), Οικονομίδης (46′ Παπαδόπουλος), Ψαρουδάκης (46′ Ντούπης), Καπαρδέλης, Προβής.