Connect with us

stoplekto

Πήρε το ντέρμπι κόντρα στα Μελίσσια ο Κένταυρος Βριλησσίων

Published

on

Στις νίκες επέστρεψε ο Κένταυρος Βριλησσίων παίρνοντας μάγκικο διπλό 2-1 στα Μελίσσια επί της τοπικής ομάδας. Οι παίκτες του Νίκου Ζουμπατόπουλου λυτρώθηκαν στο τέλος με τον Νομικό και έφυγαν με το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα ενάντια σε μια ποιοτική ομάδα. Έτσι, πέρασαν τρίτοι στην βαθμολογία έχοντας 29 βαθμούς, δύο πίσω από τους πρωτοπόρους Άρη Πετρούπολης και Λυκόβρυση, αλλά και έναν περισσότερο από Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Μελίσσια.

Σε γενικές γραμμές πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που είχε χαρακτήρα ενός ντέρμπι και μάλιστα γειτονικού. Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν για την πίεση που ασκούσαν υποχρεώνοντας σε αυτογκόλ τον Τσουπάνο. Όμως, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα ισοφαρίζοντας στο 32′ χάρις το σουτ του Κοβού. Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες έψαξαν γκολ, αλλά η μπίλια έκατσε στον Κένταυρο, ο οποίος πήρε νίκη-χρυσάφι στο 88′ ύστερα από εκτέλεση πέναλτι του Νομικού, σε ένα σημείο που έδειχνε ότι η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ντάουλας Φ., Γούναρης Π., Μπατζιόπουλος Σ.

Μελίσσια (Γιώργος Αθανασιάδης): Νικολάου, Σιαδήμας, Θεοδωρής, Τσουπάνος, Στέλλας, Νίκας, Καλημέρης (58′ Τσιμπρικίδης), Πολυδωρόπουλος, Κοβός (67′ Δήμος), Παπαχρήστος, Λυμπούσης (78′ Τζανετής).

Κένταυρος (Νίκος Ζουμπατόπουλος): Θεοδωρίδης Θ., Θεοδωρίδης Α., Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Κουτσουβέλης (68′ Αντωνόπουλος), Κουλιούρης, Πανάγου (56′ Σκέντζος), Δέτσης, Μπότση (57′ Νομικός), Νικολαΐδης.

Photo: Sportifico.gr