Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή ο Βύζας Μεγάρων, 2-1 τον Απόλλωνα Ποντίων που διαμαρτύρεται

Published

on

Ο Βύζας Μεγάρων ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι, καθώς αν και έμεινε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 2-1 του ισχυρού Απόλλωνα Ποντίων, που ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ με τον Κωσταρά στο 24′. Νωρίτερα είχαν δοκάρι οι Μεγαρίτες με τον Στρτιδάκη(22′).

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς οι Πόντιοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Καραγιώργου με δεύτερη κίτρινη. Νέο δοκάρι είχε ο Βύζας στο 61′ με τον Σελμανάι.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει αρχική με τον Στρατιδάκη(68′) και να κάνει την ανατροπή με πέναλτι του Σελμανάι, που υπέδειξε ο διαιτητής Μανούρας Χ. σε χέρι αμυντικού. Για αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Ο Απόλλων ολοκλήρωσε το ματς με εννιά, καθώς αποβλήθηκε στο 86′ και ο Μπαρντόκ για εξύβριση.

Παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Απόλλων Ποντίων, που αναμένεται να βγάλει και ανακοίνωση…

ΒΥΖΑΣ: Πορανίδης, Κωνσταντινίδης, Αμαραντίδης, Φλέγκας, Φυσαράκης, Χατζημελετιάδης, Καραγιάννης(63′ , Στρατιδάκης, Σταύρε(93′ Μανώλης), Σελμανάι, Σαχόλι.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Στεφανίδης, Ασλανίδης, Καραγιώργος, Κομιώτης, Βουρνάζος, Νάκας, Κουσίδης, Σιδηρόπουλος, Μπινιάκος(61′ Παντελίδης), Κωσταράς, Αθανασιάδης(77′ Μπαρντόκ).