Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το ντέρμπι ο Ιερόθεος

Published

on

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Άγιος Ιερόθεος παρότι δεν έπεισε επικράτησε με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι του Ήφαιστου και διατήρησε τη διαφορά των 12 βαθμών που τον χωρίζουν από την 2η θέση. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ χάρς σε γκολ του Γιασίν Αλιμπά που σκόραρε για πρώτη φορά με τα χρώματα της νέας του ομάδας μετά την πάσα του Νιζάμη, πήραν αυτό που ήθελαν κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Από το αντίπερα στρατόπεδο, το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού παρότι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ωστόσο άφησε αισιόδξοα μηνύματα ενόψει της συνέχειας, παραμένοντας στην 6η θέση με 26 βαθμούς

Στο α’ μέρος οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία στο 6′ όμως το σουτ του Νιζάμη βρήκε σε ετοιμότητα τον Περτσά που μπλόκαρε. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μπότης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Στο 44′ ο Ρόππας με εκτέλεση φάουλ είδε τον Ρουμπή να διώχνει δύσκολα για να κλείσει το σκορ ημιχρόνο. Στην επανάληψη ο Ιερόθεος μπήκε δυνατά όμως το μονοκόματο σουτ του Κυριαζή στο 57′ πέρασε άουτ. Στο 68′ ο Μπερτσιάς εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Κακλαμάνου όμως ο Περτσάς απομάκρυνε σε κόρνερ. Η τελευτάια φάση του αγώνα έλαβε χώρα στο 74′ οταν ο Ρόππας με ωραίο συρτό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρουμπη, αφού ο πρώην τερματοφύλακας του Άγιου Δημητρίου μπλόκαρε.

Διαιτητες Ζαραβινος, Γουναρης-Τσολακης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θεόδωρος Τρανός): Περτσάς, Γιαννούλας, Ρόππας Μουρκάκης, Ζαφειράτος, Μάκρας (64’ Καλαϊτζής), Μπότης, Τζαβάρας, Ζήκος, Παπαευθυμίου, Σφίχτης (79’ Παπαγεωργιου).

 

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης (35΄λ.τρ. Κολλιάκος), Κακλαμανος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς, Καραμέρης, Νιζάμης (78’ Πανουσης), Αλιμπάς, Κυριαζής (62’ Χίσο)