Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Published

on

Ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων ανέβασε την απόδοσή του στην επανάληψη και νίκησε τον αξιόμαχο Αίαντα Ταύρου με 1-0. Οι Λιοσιώτες φορώντας για πρώτη φορά μπλε εμφανίσεις, πήραν το τρίποντο και ζευγάρωσαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα έχοντας σε καλή μέρα τους Καραχάλιο και Αδαμόπουλο. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν στο 62’ ο Γεωργιάδης και στο 90’ ο Κάιδος (και οι δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 58’ με σουτ ο Σπίνος. Προηγήθηκε σουτ του Καραχάλιου και ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα, Χατζάκη. Στο 41’ σε σουτ του Καραχάλιου η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Με λάθη η διαιτησία των Ζαραβίνου, Όντου και Τσαγκάρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Βιτωράτος (62’ Μιχαλόπουλος), Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Κυριάκης, Σπίνος, Κάιδος, Γεωργιάδης, Καραχάλιος (87’ Πασσαδάκης), Γκαβζίδης, Πουρσανίδης (46’ Κοτούλιας).

ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΑΥΡΟΥ: Χατζάκης, Καραμπάς (77’ Μπάλλας), Μιχαηλίδης, Καραπιπέρης, Γούλας (64’ Καρκάσινας), Γεωργίου, Κούρτι, Σερδενές (33’ λ.τ. Σιώζος), Μούτσας, Χαλίλι, Κιάφα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply