Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το ντέρμπι ο Πλάτωνας, 3-1 με ανατροπή τα Πατήσια

Published

on

Αν και δέχτηκε γκολ πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Πλάτωνας νίκησε τα Πατήσια με 3-1 στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Εφτασε έτσι τους 27 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση, προσπερνώντας τον αντίπαλο του που έμεινε στους 25 και υποχώρησε στην 4η θέση.

Μόλις στο 1′ ο Σαραγούδας με σουτ έκανε το 1-0, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στη συνέχεια. Στο 38′ άγγιξαν την ισοφάριση, με την κεφαλιά του Γεωργιάδη να σταματάει στο δοκάρι, και τελικά τα κατάφεραν στο 41′ όταν ο Καπαρδέλης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 63′ ο Αναγνώστης με πλασέ έβαλε μπροστά τον Πλάτωνα κάνοντας το 2-1, ενώ στο 76΄ο Καπαρδέλης με κεφαλιά και πάλι πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ: Στρατηγαρέας, Σταμελάκης (88’ Κατσός), Ξούρας, Φελεμέγκας, Αναγνώστης, Γεωργιάδης, Ψαρουδάκης (83’ Βογιατζής), Ντούλης (77’ Μπάλα), Καπαρδέλης, Ηλιόπουλος (77’ Βασίλογλου), Μάτζαρης (46’ Μάντζαρης).
ΠΑΤΗΣΙΑ: 
Κανελλόπουλος, Μπάζμπας, Στέφα (77’ Λυερός), Ζησάκης, Σοατζόγλου, Καψάλης, Καλλίτσης (68’ Μητσάκος), Ορφανός, Δημόπουλος (68′ Αλιάι), Σαραγούδας, Πανταζόπουλος.