Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΟΨ, 2-1 τον Διαγόρα Αιγάλεω

Published

on

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, ο ΠΟΨ επικράτησε επί του Διαγόρα Αιγάλεω με 2-1 και υποχρέωσε τον αντίπαλο του στην πρώτη του ήττα.

Έτσι οι δύο ομάδες έχουν πλέον από 10 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 6′ όταν μετά από ωραία ομαδική ενέργεια ο Μαραβελάκης με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Λίγο έλειψε μάλιστα άμεσα να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αφού στο 7′ ο Σπυριδάκης βγήκε μόνος με τον Τελατινίδη αλλά πλάσαρε άουτ. Ο Διαγόρας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 25′ όταν ο Μπότης με έξυπνο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Ο Διαγόρας μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και άγγιξε το γκολ στο 47′, αλλά το σουτ του Δήμου πέρασε ελάχιστα άουτ. Όμως ο ΠΟΨ ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει στο 58′ όταν ο Μαραβελάκης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μέξα που την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Σπυριδάκη που με εξ’επαφής πλασέ έκανε το 2-1.

Από εκεί και πέρα το ματς πήρε άγρια ομορφιά, με τον Διαγόρα να πιέζει για την ισοφάριση, αλλά τον ΠΟΨ να παίζει έξυπνα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς. Στο 70′ και στο 80′ ο Τελατινίδης έσωσε την εστία του σε τετ α τετ των Γεντίκη και Μέξα αντίστοιχα, ενώ στο 83′ το πλασέ του Γιαννίκου κοντραρε και πέρασε ελάχιστα έξω.

Έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι τη λήξη.

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Τσελίκας, Γιαννίκος, Κούκος, Γιατράκος, Παρσάλης (63′ Ρίζος), Γεντίκης (81′ Γκολέμης), Γραμμένος, Σπυριδάκης (65′ λ.τ. Διαμαντόπουλος), Μαραβελάκης, Μέξας (81′ Ζούνα).

ΔΙΑΓΌΡΑΣ ΑΙΓΆΛΕΩ: Τελατινίδης, Κουράτορας (64′ Κίτσιος), Ανδρονιώτης, Σκλαβενίτης, Τζαβάρας, Ζήκος, Μπότης, Κολοβός, Δήμος, Μουράτης, Σπανουδάκης (72′ Σιδηρόπουλος).