Connect with us

stoplekto

Πήρε το ντέρμπι το Γαλάτσι, πρώτη ήττα τα Πετράλωνα

Published

on

Δυνατό παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις και φάσεις διεξήχθη στο Γαλάτσι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, όπως ο τοπικός ΠΑΣ και τα Πετράλωνα. Πρώτη νίκη για τους λειψούς ‘κυανόλευκους’ στην επάνοδο τους για τον δεύτερο όμιλο, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο για το συγκρότημα του Γαληνού Νικολαΐδη. Το 1-0 ήρθε νωρίς και συγκεκριμένα στο 14′ από το φάουλ του Θεοδωρακάτου και την κεφαλιά του Παπαδάκη. Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα ο Καλαμαράς εκμεταλλεύτηκε το λάθος στο κέντρο της άμυνας των Πετραλώνων και κρέμασε τον Αλεξόπουλο για το 2-0 μέσα σε αποθέωση. Παρόλα αυτά, ήρθε η αντίδραση των φιλοξενούμενων στο 23′ χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παναγιωτάκη που κέρδισε Κρεμμύδας από τον Βασιλάκη. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός ήταν εντυπωσιακός, αλλά κάποιο τέρμα δεν σημειώθηκε μέχρι τέλους, παρότι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα στο 82′ λόγω δεύτερης κίτρινης του Βασιλάκη. Το τελικό 2-1 ξεκίνησε ένα δικαιολογημένο πάρτι στο γήπεδο του Γαλατσίου.

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Κασιμάτης, Νικολάου Σ.

Γαλάτσι (Πάρις Βάλβης): Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Ευαγγέλου, Κλάδης, Ψαρρής, Παπαδάκης, Δήμας (53′ Τσιαντής), Μανωλιάς (73′ λ.τρ. Χαραλάμπους), Καλαμαράς, Θεοδωρακάτος, Λευκαρίδης (32′ Τσαλιαγκός).

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Αλεξόπουλος, Κόντης, Μουντράκης (46′ Μουρίκης), Κατσίγιαννης, Γεωργακόπουλος, Λάππας, Δήμου (57′ Μαρτέκας), Παναγιωτάκης, Κρεμμύδας, Μακρυγιάννης (65′ Παπανδρέου).