Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε το ντέρμπι το Καματερό 2-0 στην Λυκόβρυση

Published

on

Την πολυτιμότερη νίκη της περιόδου πέτυχε ο ΠΑΟ Καματερού στο ντέρμπι των πρωτοπόρων απέναντι στην Λυκόβρυση με σκορ 2-0 και την άφησε «μόνη δεύτερη» …και σε απόσταση  5 βαθμών από την κορυφή. Οι πρωτοπόροι μπήκαν δυνατά στο ματς  και είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με  φάουλ του Σταματέλου στο 10΄ που έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κυρίου. Σουτ του Πετανάι στο 19΄ απέκρουσε θαυμάσια ο Κεμπάς. Στο 20΄ ακυρώθηκε γκολ κεφαλιά του Ανδριτσόπουλου από κόρνερ του Παναγιωτόπουλου ως φάουλ σε σπρώξιμο αμυντικού στο κέντρο της άμυνας. Καλή φάση με σουτ του Κολοκοτρώνη στο 35΄ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η συνεχόμενη αυτή πίεση έφερε αποτέλεσμα στο 40΄ όταν ο Κολοκοτρώνης σούταρε δυνατά από διαγώνια θέση, ο τερματοφύλακας της Λυκόβρυσης έδιωξε με γροθιές για να έρθει με νέο τρομερό σουτ ο Παναγιωτόπουλος και να ανοίξει το σκορ και να βάλει φωτιά στην εξέδρα.

Η πίεση συνεχίστηκε μέχρι το τέλος και στο 45΄ ο διαιτητής Αλάμπεης είπε “παίζετε” σε σπρώξιμο του Πετανάι μέσα στην περιοχή σε γέμισμα φάουλ του Παναγιωτόπουλου.

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους και  στο 48΄ ο Κολοκοτρώνης από κοντινή θέση έγραψε το 2-0.. Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα στο τελευταίο εικοσάλεπτο χωρίς να καταφέρουν να αλλάξουν το σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης  με βοηθούς τους Απτόσογλου Ι. και Φωτόπουλος Α.

ΛΥΚΌΒΡΥΣΗ: Κεμπάς, Μιγκάκης, Κατζιώρης, Κουτσούκος (64΄ Βυθούλκας), Αγγέλης, Καβαλάρης, Μισάνι (58΄ Σουλιώτης), Μήτογλου, Παπαχρήστου (56΄ Μαλτατζής), Σταματέλος (75΄ Ψαρομιχαλάκης), Πάγκας

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Κανακάρης, Ανδριτσόπουλος, Χατζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Χαιρετάκης (83΄ Χαιρετάκης), Τσιργιώτης (87΄ Χαβέλλας), Κολοκοτρώνης (81΄ Γκάνιος), Παναγιωτόπουλος (63΄ Δημητρόπουλος), Πετανάι

φωτο-paokamaterou