Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πήρε το ντέρμπι το Κορωπί (2-0 την Δόξα)

Published

on

Την επαφή του με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα διατήρησε το Κορωπί που επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της γειτονικής Δόξας με 2-0. Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν εξ αρχής τα ηνία του ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35’ με τον Χοντάι, Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 50’ ο Γαλάνης θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα των «κυανόλευκων» όμως σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αποστολίδη. Ότι δεν σημείωσε ο Γαλάνης πέτυχε στο 60’ ο Παπαδόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν μειώσει στο σκορ, όμως ο Σύρος δεν μπόρεσε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Παπαθεοδώρου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανιώτης με βοηθούς τους Τζαφόλια και Τσιαλογιάννη

ΚΟΡΩΠΙ (Καρπούζας):  Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Πάντου (46′ Ανδρεάδης), Ντεντόπουλος, Ντούνης, Κοκκίνη, Γαλάνης, Σπηλιόπουλος (70′ Μανασής), Χοντάι, Μινάι, Παπαδόπουλος (75′ Βρούτσης).

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Οικονόμου): Αποστολίδης, Κωστάζος (75′ Μπουτσάι), Μαρινάκης, Καδίτης, Πανουσάκης, Σωτίρ, Αμπεντινάι, Μίνα, Δάβαρης (65′ Παπαδάς), Σύρος (81′ Γεωργούσης), Βαλσαμογιάννης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply