Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πήρε το τοπικό ντέρμπι ο ΠΑΣ Γαλάτσι, 2-1 στην παράταση την Κορωνίδα

Published

on

Σε ένα ματς με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, ο ΠΑΣ Γαλάτσι νίκησε στην παράταση 2-1 την Κορρωνίδα (1-1 ο κανονικός αγώνας) και πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, όπου θα παίξει με την Αλσούπολη.

Στο 16′ ο Βελέντζας με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν πολύ στη συνέχεια, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Ιωαννίδη, που έκανε πολλές επεμβάσεις, ενώ στ’αθηκαν και άτυχοι αφού είχαν και δύο δοκάρια με τον Γιαννόπουλο στο 37′ και στο 80′. Τελικά στο 90+1′ ο Θεοδωρακάτος ισοφάροισε σε 1-1 στέλνοντας το ματς στην παράταση. Αμέσως μετά στους πανηγυρισμούς, επικράτησε ένταση, με τον διαιτητλη να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Θεοδωρακάτο για αντιαθλητική συμπεριφορά, και στον Βελέντζα (που ήταν στον πάγκο) για εξύβριση, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα.

Στην παράταση στο 109′ ο Γεωργαντώνης έκανε το 2-1, και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Παπαδόπουλος (85′ Ζαγκουντίνος), Ραπάι (58′ Θεοδωρακάτος), Μπατζελής Π., Γεωργαντώνης, Ντούνης, Μανέτας, Νταβαρίνος, Τσαπατώρης (58′ Τουλούμης), Γιαννόπουλος (118′ Βούλγαρης), Σφακιανάκης (118′ Μπατζελής Κ.).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Καράμπελας, Κορρές, Βελέντζας (65′ Κουρμάζογλου), Τριανταφύλλου, Μαύρος, Σκέμπι (65′ Ζενέλι), Καραγιαννάκης, Πύργας (57′ Παπαδόπουλος), Αναστασιάδης (60′ Σουατζόγλου), Τσελέντης.