Connect with us

stoplekto

Πήρε φόρα η Λυκόβρυση, «καθάρισε» και την Άμιλλα!

Published

on

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία η Λυκόβρυση βαδίζει από νίκη σε νίκη. Η ομάδα του Κώστα Ιωάννου επικράτησε 2-0 της Άμιλλας στο Περιστέρι, ανέβηκε δέκατη έχοντας 12 βαθμούς μαζί με το συγκρότημα του Κώστα Σώκου και πήρε μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό στο κύπελλο (3-0). Οι «κυανοκίτρινοι» δυσκολεύτηκαν, όμως εμφάνισαν το μέταλλο που τους χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Μόλις στο 4’ ο Επταήμερος χρίστηκε σκόρερ από το σημείο του κόρνερ (!), στο 70’ ο Πάτροκλος Ραυτόπουλος είδε την απευθείας κόκκινη του Σύψα για έντονη διαμαρτυρία, αλλά στις καθυστερήσεις ο Χάρης Σταματέλος υπέγραψε με πλασέ το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Τεβεκέλης Α., Κίκηρας Φ.

ΑΜΙΛΛΑ (Κώστας Σώκος): Τεννές, Δούμας, Μπερνικόλας, Ασημακόπουλος, Καλαντζής (62′ Χατζηδάκης), Δήμου, Κλαυδιανός (75′ Καλίκας), Μπαϊράμης, Δέγκλερης, Μέμη, Παλαιολόγος (46′ Καζακόπουλος).

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Κωτσιόπουλος, Σούμπαση, Τζένης, Αγγελής, Μήτογλου, Επταήμερος (62′ Σταματέλλος Χ.), Ραφτόπουλος Π., Ραφτόπουλος Δ., Κάντριου (86′ Καβαλάρης), Πάγκας (90′ Παρδάλης).