Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πήρε φόρα ο Περαμαϊκός, 3-0 και τον Αίαντα Σαλαμίνας

Published

on

“Αχτύπητος” ο Περαμαϊκός συνεχίζει ακάθεκτος τη νικηφόρα πορεία του. Το συγκρότημα του Αχιλλέα Ανδριανάκη πήρε ακόμα ένα σημαντικό ντέρμπι, επικρατώντας με 3-0 του Αίαντα Σαλαμίνας στο γήπεδο της Νίκαιας λόγω τιμωρίας και μείωσε περισσότερο την απόσταση από τις πρώτες θέσεις.

Μόλις στο 2′ οι Περαματιώτες έβαλαν γκολ από τα αποδυτήρια με  το Μιτσάνι, για να “σφραγίσουν” τη νίκη προς το τέλος με τους Τσαγκάρη(87′- προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Πέρρου στο δοκάρι) και Μαυράκη(93′).

Διαιτήτευσε ο Χατζής από το Σύνδεσμο Αρκαδίας. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν και οι δύο ομάδες το ματς, λόγω αποβολής των Παρίση(88′) και  Σφικτού(90′).

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κατσικούρης, Νούχο, Μικρούλης, Παρασκευόπουλος Αντ. (50′ Πέρρος) Μεγαλοικονόμου, Σερμάδι, Τσαγκάρης, Μεσσήνης, Μιτσάνι(85′ Κολοβάδης), Παρίσης(85′ Κακαβίτσας), Κοττάκης (60′ Μαυράκης).

ΑΙΑΣ: Ρεντζέπης, Ζοτάι(46′ Σφικτός), Λιάτος(60′ Μαρκοπουλιώτης), Γεωργίου, Κρητικός, Κοκλιώτης(21′ λ.τρ. Λάσκα), Τομπουλίδης, Αποστολίδης, Τζαβάρας(78′ Μιχαλάκης), Ατματζίδης(60′ λ.τρ. Βουτσιώτης), Χατζής.