Connect with us

8ος Όμιλος

Πίτσος: Γρήγορη παραμονή και καλό ποδόσφαιρο-Η διοίκηση εκπλήρωσε τις επιθυμίες μου

Published

on

Τα…βάσανα του Γιούχτα ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα αφού η ομάδα που θα αγωνιστεί μετά από χρόνια στην Γ’ Εθνική πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνησης ενόψει της νέας σεζόν.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν από νωρίς το γήπεδο των Αρχανών όπου είχαν την ευκαιρία να… απολαύσουν το εξαιρετικό, όσον αφορά την εικόνα του, γήπεδο και να χύσουν τις πρώτες… σταγόνες από τον ιδρώτα τους.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες αφού ο Μηνάς Πίτσος αναμένεται να βγάλει το… λάδι των παικτών του προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος μιλώντας στα Μ.Μ.Ε για τη νέα χρονιά και το ξεκίνημα της ομάδας τόνισε:

“Πρώτα πρώτα θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουμε καλή χρονιά με υγεία. Ξεκινάμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και διαφορετική για τις Αρχάνες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ξαναπεράσει από το συγκεκριμένο σκαλοπάτι. Θέλουμε αυτή τη χρονιά να φτιάξουμε μια ομάδα που δεν θα είναι ασανσερ και να παραμείνει στην κατηγορία γιατί το αξίζει. Από εκεί και πέρα κάθε χρόνο θα κοιτάζουμε το σωματείο να προχωράει πιο ψηλά και να κάνει βήματα προόδου. Η διοίκηση καθ’ όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της μεταγραφικης περιόδου ήταν κοντά μας. Εκπλήρωσε τις επιθυμίες μου. Στόχος αποτελεί η γρήγορη παραμονή και μακάρι να τα καταφέρουμε και να φύγουμε από το άγχος της κατηγορίας και να προσφέρουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Θέλω να περάσω τη φιλοσοφία μου, γιατί το άγχος της Γ’ Εθνικής είναι μεγάλο αλλά πήραμε παιδιά που έχουν παραστάσεις και θα βοηθήσουν”.

Σε ερώτηση εάν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ο πετυχημένος κόουτς είπε:

”Έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ εκτός εάν υπάρχει κάποια εξαιρετική περίπτωση που τη θεωρώ ότι μπορεί να μας βοηθήσει . Πάντως είμαστε καλυμμένοι. Κλείσαμε γρήγορα το ρόστερ αφού μας δόθηκε η ευκαιρία με την γρήγορη εξασφάλιση του πρωταθλήματος την περσινή χρονιά”.