Connect with us

8ος Όμιλος

Πίτσος: Να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε

Published

on

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Γιούχτα, Μηνάς Πίτσος, μετά το χαμένο Σουπερ Καπ από τον ΠΑΝΟΜ, υπογραμμίζοντας στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: ”Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κατακτήσαμε το Σουπερ Καπ. Θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ άτυχοι στο συγκεκριμενο παιχνίδι. Και ενώ στα φιλικά προβληματιζόμασταν ότι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στο συγκεκριμένο ματς όπως δείχνει το βίντεο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες όμως δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Θα σταθώ στο ότι βελτιώσαμε το επιθετικό μας κομμάτι, γιατί απ’ τα άλλα κομμάτια δεν έχω παράπονο. Πρέπει να καταλάβουμε κιόλας ότι δεν είμαστε ούτε η Μπαρτσελόνα ούτε καμία υπερόμαδα. Εαν δεν είμαστε προσεκτικοί δεν μπορούμε να χάσουμε και να κερδίσουμε από οποιοδήποτε αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, επαναλαμβάνω είναι θέμα προσωπικότητας παικτών αφού βγαίνουμε πολλές φορές μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μακάρι η ατυχία να ήταν μαζεμένη σε αυτό το ματς”. 

Από εκεί και πέρα το Σάββατο έχει προγραμματιστεί το φιλικό με τη Θύελλα Καμαρίου ενώ την Κυριακή θα δοθεί ρεπό.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ανωγειανάκη έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα γεγονός που θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός 20 ημέρες.