Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Παίζει με την… φλόγα η Λαυρεωτική

”Τσίμπησε” βαθμό ο Πρωτέας στο Λαύριο!

Published

on

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Λαυρεωτική δεν τα κατάφερε, καθώς για αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Πρωτέα Παλαιάς Φωκαίας με 2-2. Έπειτα από αυτή την γκέλα, το σωματείο από το Λαύριο χρειάζεται στο τελευταίο ματς με τα Καλύβια, για να μην μπει σε περιπέτεις, όσον αφορά την υπόθεση άνοδος στην Α’ κατηγορία. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα δυο τερμάτων στην αναμέτρηση, με τον Χοζάλι να σκοράρει δις στο 11′ και 35′. Ωστόσο η…. ζημιά για τους ”πράσινους” έγινε στο β’ μέρος. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65′ με τον Χρήστο να μειώνει σε 2-1, για να έρθει ο Τζώρας στο έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90′ και να διαμορφώσει το τελικό 2-2. Διαιτητής ήταν ο Μάλαμας.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Καραμολέγκος, Δρούγκας (46′ Παπαδημητρίου), Χουσεϊν, Παντελιάς (75′ λ.τρ. Μακίδης), Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Παπαγεωργίου (35′ λ.τρ. Τζώρας), Τσιαούσης, Μιχαηλίδης, Μακρής, Χρήστου

ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαδόπουλος, Μακρυπίδης, Μαγουλάς, Κουλούμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Χαζουράκης, Χίκα, Μανδρέκος (83′ Χουμάρδης), Χοζάλι, Τζοζιάγκι (67′ Αδάμης)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply