Connect with us

stoplekto

Παίζει μπάλα ξανά η ΕΠΣΔΑ το Σαββατοκύριακο

Published

on

Σε…”σιδηροδρομικές ράγες” κινείται ξανά το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής. Μετά από περίπου ένα μήνα απραξίας λόγω της έκπτωσης της διοίκησης Τζαφέρη από τη ΓΓΑ και την ακύρωση των εκλογών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε κατόπιν συνεκδίκασης δύο αιτήσεων του κ. Γιάννη Τζανόπουλου(12/4/2023) και Κλέαρχου Τζαφέρη(20/4/2023) συν δύο πρόσθετων παρεμβάσεων υπέρ της αίτησης του κ. Τζαφέρη από τους δήμους Ασπροπύργου και Μεγάρων και προέβη σε ανάδειξη προσωρινής διοικούσας επιτροπής, από 9 προτεινόμενα μέλη και από τις δύο πλευρές.

Πρόεδρος βάσει της απόφασης θα είναι ο κ. Σεραφείμ Τσόκας και τακτικά μέλη οι Γιάννης Τζανόπουλος, Νίκος Ευθυμίου, Γιώργος Ντούρος, Δημήτρης Κόκκαλης, Δημήτρης Πουλιάσης. Δέσποινα Βλαχαντώνη, Μανώλης Κάμπαξης και Γιάννης Λινάρδος.

Το παραπάνω ΔΣ με την προσωρινή διαταγή που έλαβε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών θα προβεί πλέον στην επανεκκίνηση όλων των διαδικασιών της Ένωσης, με προτεραιότητα βέβαια την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε Α’ και Β’ Κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξει ξανά αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Δυτικής Αττικής, με την Α’ Κατηγορία να αγωνίζεται την Κυριακή με κοινή ώρα όλα τα ματς στις 16.30.

Από κει και πέρα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έχει βρεθεί λύση αναφορικά με την συμμετοχή του πρωταθλητή ΕΠΣΔΑ στα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική και ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις…