Connect with us

Uncategorized

Παίζουν τα ρέστα τους…

Κερατσίνι και ΑΟ Δικαίου κοντράρονται σήμερα (15.00 γηπ. Σχιστού), σε ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια αμφότερων ομάδων

Published

on

Από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι θα παίρνει χαρακτήρα τελικού στον συγκεκριμένο όμιλο δεδομένου ότι η απόσταση μεταξύ της ουράς και των προνομιούχων θέσεων δεν απέχει και πολύ. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και σήμερα στην αναμέτρηση ανάμεσα στο Κερατσίνι και τον ΑΟ Δικαίου. Αμφότεροι σύλλογοι χρειάζονται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς ώστε να ”ανασάνουν” βαθμολογικά και να βρεθούν κοντά στην επτάδα που οδηγεί στην άνοδο.

 

Οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο» καθώς αγωνίζονται στην έδρα τους. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα οι «ροσονέρι» έχουν πάρει την κατιούσα με δεδομένο ότι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από την 4η αγωνιστική όταν και είχαν επικρατήσει του Ιωνικού με 2-1 μέσα στη Νεάπολη. Έκτοτε, μετρούν σε οκτώ παιχνίδια πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες.

 

Σε αντίθεση με τους νησιώτες, οι οποίοι μετά το κακό ξεκίνημα, στη συνέχεια βελτιώθηκαν και συγκέντρωσαν σημαντικούς βαθμούς. Ωστόσο, η πρώτη εντός έδρας ήττα την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από 2,5 περίπου χρόνια, από τον Ιωνικό αποσυντόνισε τους «κυανόλευκους» που στηρίζονταν σε μεγάλη βαθμό στη δυναμική του… σπιτιού τους. Παρ’ όλα αυτά, θεωρούν ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της ανόδου παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply