Connect with us

4ος Όμιλος

Παίκτες ΟΦΗ: Κερδίσαμε δίκαια

Published

on

Η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στην Γ Εθνική επί της Κηφισιάς (1-0) πανηγυρίστηκε και απο τους παίκτες στα αποδυτήρια. Το παιχνίδι είχε μεγάλη πίεση, καθώς η νίκη ήταν μονόδρομος στην αναμέτρηση.
Ο Ηλίας Κώτσιος ήταν συγκλονιστικός στην επανεμφάνιση του με τον ΟΦΗ. Οπως είπε «σημασία έχει η νίκη για να φύγει αυτό το άγχος και η πίεση που υπάρχει στην ομάδα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Περιορίσαμε σημαντικά τον αντίπαλο και κερδίσαμε 100% δίκαια». Για τη δική του επιστροφή στο Γεντί Κουλέ, με τη φανέλα του ΟΦΗ, ανέφερε πως «για μένα είναι ξεχωριστό να βρίσκομαι ξανά σε αυτήν την ομάδα. Σκεφτόμουν μόνο το πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Ημασταν ομάδα και τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάζουμε με καλύτερες προυποθέσεις τη συνέχεια».

Ο Αλέξης Κασμερίδης,ήταν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σταθερός και κράτησε το μηδέν κάτω απο τα γκολπόστ. Ο ίδιος ανέφερε ότι «τη θελαμε πολυ αυτή τη νίκη. Για μας, για τον κόσμο. Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Είχαμε πεί στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι ότι για μας δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα απο τη νίκη. Την πήραμε και συνεχίζουμε. Τώρα έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι στη Γλυφάδα, όπου και πάλι θα πάμε για τη νίκη» ανέφερε ο πορτιέρο του ΟΦΗ.