Connect with us

3ος Όμιλος

Παίξε μπάλα με… ασφάλεια!

Published

on

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο χωρίς ασφάλιση δεν είναι εφικτό, ωστόσο, οι δυσκολίες βρίσκονται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό εκεί που αρκετές φορές τα προβλήματα τραυματισμών είναι μεγάλα και σοβαρά. Γι αυτό το λόγο, τα ερασιτεχνικά σωματεία θα πρέπει να προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες που να διαφυλάσσουν τους αθλητές της α’ ομάδας αλλά και των ακαδημιών προκειμένου να μην δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα.

Τα τελευταία χρόνια αρκετά σωματεία εμπιστεύονται την… υγεία των αθλητών σε έναν ικανότατο ασφαλιστικό σύμβουλο που πέρα από τις επιτυχίες που έχει σημειώσει σε ατομικό επίπεδο (για δυο χρόνια βραβεύεται από την INTARAMERICAN’ ως το πρόσωπο με τις περισσότερος ασφάλειες υγείας) έχει βοηθήσει πολλούς αθλητές μετά από δύσκολους τραυματισμούς. Ο λόγος για τον Αντώνη Φώσκολο που έχει απλώσει τα δίχτυα του σε όλη την Αττική και με τα προγράμματα του τα οποία υπερκαλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των τραυματισμών, αποδεικνύει το λόγο που πρέπει να τον εμπιστευτούν οι ομάδες.

Οι ικανότητες αλλά και το γεγονός ότι τα ασφαλιστικά προγράμματα καλύπτουν αρκετά ζητήματα όσον αφορά την ιατροφαρμακευτική κάλυψη δείχνουν ότι γνωρίζει αρκετά καλά το… χώρο και γι αυτό το λόγο καλό θα είναι και τα υπόλοιπα σωματεία να διαβούν αυτό το μονοπάτι.