Connect with us

stoplekto

Παγώνης στα γκολπόστ της Χαραυγής

Published

on

Τον υψηλόσωμο γκολκίπερ Φάνη Παγώνη ενέταξε στο δυναμικό της η Χαραυγή. Ο 21χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας πέρσι αγωνιζόταν στη Δόξα Πειραιά, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις υποδομές του Ατρόμητου. Ο παίκτης ήταν καθαρά επιλογή του προπονητή Αντώνη Καλαμάκη και μετά από δική του εισήγηση η διοίκηση προχώρησε στην απόκτησή του. Στα πλαίσια αυτή της μεταγραφής η Χαραυγή παραχώρησε στη Δόξα τον μέσο Αλέξανδρο Ρέππα, ενώ θα της δώσει ακόμα και έναν αμυντικό.

Σήμερα η ομάδα θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό τον Αμπελακιακό στην έδρα της στις 17.00, ενώ ακόμα έχει προγραμματίσει να παίξει στις 30/8 με Ερμής Κορυδαλλού(εκτός), στις 2/9 με Δόξα Πειραιά(εκτός), στις 5/9 με Νίκη Ρέντη(εντός), στις 6/9 με ΑΟΑΔ(εντός), στις 9/9 με ΑΟ Κορυδαλλός(εντός), στις 12/9 με Οδηγήτρια(εντός) και στις 16/9 με Προοδευτική(εκτός).

  • Δεν θα συνεχίσει τελικά στη Χαραυγή την φετινή χρονιά ο Οδυσσέας Κυλίτσης. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής λόγω φορτωμένου φόρτου εργασίας δεν μπορούσε να συνδυάσει τα ωράριά του με αυτά της ομάδας και έτσι του δόθηκε η ελευθέρας του και η διοίκηση της Χαραυγής του εύχεται καλή τύχει για όπου συνεχίσει να αγωνίζεται.