Connect with us

Uncategorized

ΠΑΕ η Κόρινθος..

Published

on

Η Κόρινθος ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες μετατροπής της ομάδας σε ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Η ΠΑΕ Κόρινθος ανακοινώνει ότι την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 18:15 η Κόρινθος θα υποδεχθεί τον Φωκικό στο Βέλο (τιμή εισιτηρίου 5€). Οι κάρτες διαρκείας για την σεζόν 2012-2013 ισχύουν κανονικά.

 

Από την 1η Σεπτεμβρίου και για όλη τη χρονιά η ομάδα μας θα σας δίνει δώρα και πολλές εκπλήξεις αν κατεβάσετε την εφαρμογή μας στο κινητό σας και απαντάτε στα ερωτηματολόγια μας.

 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ.

 

Το Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σωματείο Ελλάς Βέλου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινοτική Βέλου υπό την αιγίδα του Δήμου Βέλου – Βόχας διοργανώνει ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τον ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ στο ΛΙΜΑΝΙ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ την Παρασκευή 31 Αυγούστου και ώρα 9:30 μ.μ. Η ΠΑΕ Κόρινθος στηρίζει την προσπάθεια της ΕΛΛΑΣ Βέλου.

 

Η ΠΑΕ Κόρινθος ανακοινώνει ότι οι ακαδημίες τις συνεργάζονται αποκλειστικά με την Αθλούπολη για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών. Για τις ηλικίες 13 έως 19 ετών που θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα νέων της Β’-Γ’ Εθνικής θα δημιουργηθούν σύντομα τμήματα υποδομής. Για πληροφορίες: 27410-73880, 6951002466».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply