Connect with us

stoplekto

Παθιάκης: Τους ευχαριστούμε πολύ

Published

on

Λακωνικός ήταν αμέσως μετά το παιχνίδι του νικηφόρου αγώνα της ομάδας του, ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, Αλέκος Παθιάκης. « Τους ευχαριστούμε πολύ» αρκέστηκε να πει.

………………

Ασορτί με την δήλωση του προέδρου του Πανελευσινιακού Αλέκου Παθιάκη στις αρχές της εβδομάδας «να έρθει ο Ελευσινιακός πλυμένος στο γήπεδο» ήταν ο καιρός. Μόλις ο διαιτητής Στρατής σφύριξε τη λήξη του αγώνα έπιασε δυνατή μπόρα ααπό την οποία…πλύθηκε πολύς κόσμος.

…………………

Πολύ κόσμο είχε το γήπεδο της Ελευσίνας καθώς βοήθησε το γεγονός ότι δεν αγωνίζονταν ομάδες της περιοχής. Ανάμεσα σε αυτούς που διακρίναμε ήταν ο πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνης Ρόκας μαζί με τον υιό Ευάγγελο, ο πρόεδρος του Μανδραϊκού Χρήστος Γιαλιάς, ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Μάνδρας Γρηγόρης Δράγαζης, ο προπονητής Τέλης Πιστόλης και οι συνεργάτες του Αποστόλης Λινάρδος και Σωτήρης Ρούσης.

…………………

Μέσα στην βρόμα ήταν τα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου. Απαράδεκτη εικόνα για ένα γήπεδο που αποτελεί στολίδι.

………………….

Πολλά τσιγάρα κάπνισε το μέλος του Ελευσινιακού, Μιχάλης Φωτάρας που είχε αγωνία για την έκβαση του αγώνα. Πάντως, δεν είχε χάσει στο τέλος του αγώνα το χαμόγελο του καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του είναι νεανική και έχει μπροστά της το μέλλον.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply