Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Παθιακάκης – Άνοιξη 1-0

Published

on

Σε ένα ματς κατηγορίας ο Παθιακάκης επικράτησε με 1-0 επί της Άνοιξης. Σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες των χθεσινών αντιπάλων που καιγόντουσαν για το τρίποντο.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προέβησαν σε διορθωτικές κινήσεις βάζοντας στο 58΄ τον Καίτσα στο παιχνίδι, με εντολή να πλευροκοπεί από τα πλάγια. Η πίεση του Παθιακάκη οδήγησε σε αμυντικό λάθος την άμυνα τη Άνοιξης, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Κατσιγιάννης στο 68΄ και έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και λίγο έλειψε με τον Κωβαίο στο 85΄ να πετύχουν την ισοφάριση. Η λήξη του αγώνα βρήκε νικητή τον Παθιακάκη, που πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Αλεξοπούλου και Κυριακόπουλο

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Κιλιμτζίδης) Σπανός, Κατσαρίδης, Ανεζύρης, Σιατή, Καψιόχας, Λειβαρτζινός, Κωστένογλου (91΄ Αμπουλός), Κατσιγιάννης (88΄ Ιορδανίδης), Λιάκος (78΄ Στάσης), Δρόσος, Δημάτσας (58΄ Καϊτσας)

ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος) Μουλάς, Τρακάκης, Αμανατίδης, Ιωσήπου, Ξενάκης, Γκόλιας, Νikolla (69΄ Χατζηγεωργίου), Δρόσος, Κατσέρης, Παλασκώνης, Κωβαίος

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmailcom

athlorama.blogspot.com