Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο Αιγάλεω

Published

on

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ”Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”, με το Αιγάλεω να παίρνει αγχωτική νίκη 1-0 κόντρα στον Ιάσονα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 4′ η οβίδα του Κώστα Κωνσταντόπουλου εξουδετερώθηκε από τον Παπαδούλη και το οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα κατέληξε κόρνερ, εκτέλεσε ο Ταμπάκης βρίσκοντας τον Τσαρκάνι και αυτός με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της συνάντησης παρά την προσπάθεια του Καψιόχα να διώξει στη γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με σουτ του Παπαμιχαήλ στο 12′ αλλά η μπάλα κατέληξε στη συμβολή των δοκών. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές φάσεις για γκολ, σε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά με τη πρώτη καλή φάση να σημειώνεται στο 71′, όταν ο Παπαδούλης σταμάτησε από κοντά τον Τζανετάκο. Στο 78′ είχαμε διακοπή τριών λεπτών λόγω έντασης ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον διαιτητή Γρίμμα να μη βγάζει κάρτες. Από εκείνο το σημείο ο Ιάσονας πλησίασε στην ισοφάριση, πίεσε, όμως ο Τσαϊλάκης κράτησε το μηδέν σε δύο περιπτώσεις στις καθυστερήσεις. Τέλος, στο 92′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν έντονα πέναλτι για ανατροπή.

Αιγάλεω (Τάκης Μανδραφλής): Τσαϊλάκης, Ναυπλιώτης (24′ λ.τρ. Τζωρτζάτος), Τζαφεράκος, Κωνσταντόπουλος Κ. (46′ Λαμπρογεώργος), Χιώτογλου, Κωνσταντόπουλος Π., Κοντιζάς, Τσαρκάνι (62′ Κώτσι), Ταμπάκης, Τζανετάκος, Σταύρου.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Παπαδούλης, Πατέλης, Καψιόχας (60′ Μάρος), Κωνσταντόπουλος Ι., Βασιλάκος Η., Βασιλάκος Β., Μανδαμαδιώτης (76′ Νάστος), Γεγές, Τσάτσα (5′ λ.τρ. Πλακάς), Παπαμιχαήλ, Φακίνος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply