Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παιχνίδι για… Όσκαρ ανάμεσα σε Θρίαμβο Χ. και Αγία Ελεούσα

Published

on

Με το πλουσιοπάροχο 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και την Αγία Ελεούσα στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’. Ο αγώνας είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν και πρόσφεραν θέαμα μπροστά σε 300 θεατές. Στην βαθμολογία, το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου διατηρήθηκε ενδέκατο έχοντας 27 βαθμούς, σε αντίθεση με την ΑΠΕ που βρίσκεται ένατη αριθμώντας 32 πόντους και κοιτάει ψηλότερα.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 32′ ο Παπαναστασίου με σουτ εντός περιοχής ύστερα από οργανωμένη επίθεση και ασίστ του Χατζή από τα αριστερά. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, όμως στο δεύτερο ήταν η ώρα των ‘κυανόλευκων’ να πάρουν την σκυτάλη ανατρέποντας την κατάσταση. Αρχικά στο 53′ ο Τσούκης σημάδεψε το δοκάρι, αλλά στο 56′ ο Πάρις Κλωνάρης με έξοχη κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι εκτέλεσε τον Σκυριώτη για το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό στους γηπεδούχους, ο Χατζής στο 58′ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για κράτημα φανέλας. Το σύνολο του Κώστα Μιχάλη αξιοποίησε την αριθμητική του υπεροχή στο 71′ έχοντας δράστη τον Πολυκρέτη που είπε «ευχαριστώ» στην αντίπαλη άμυνα και σούταρε από το ημικύκλιο για το 2-1. Αυτό το γκολ φάνηκε ότι θα ήταν η ταφόπλακα για τον Θρίαμβο, όμως στο 84′ ο Αποστολόπουλος αξιοποίησε το σλάλομ του Μαστρογιάννη και σούταρε στην δεξιά γωνία για το τελικό 2-2 που πανηγυρίστηκε δεόντως από παίκτες και φιλάθλους.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Σταύρογλου Δ., Λιαμπότης Μ.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Τσιούλος Π., Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές (73′ Μπάκας Π.), Τσούκης (86′ Σκεπετάρης), Τσαγιάννης (66′ Υφαντής), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης, Αποστολόπουλος.

Αγ.Ελεούσα (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Μπούσης (46′ Ζαχαριουδάκης), Καργιώτης, Τσολάκογλου, Γιολδάσης (46′ Μιχελής), Βατίστας, Κακαβάς (77′ λ.τρ. Κωστάλας), Κλωνάρης, Τρίμπος, Πολυκρέτης, Λαναράς.