Connect with us

5ος Όμιλος

“Πακέτο” Μηλιώτης-Καρέλης στο Κερατσίνι

Published

on

Ο Αντώνης Αραβαντινός κρύβει απ’ ότι φαίνεται πολλούς άσους κάτω από το μανίκι του έχοντας στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παλέψει επί ίσοις όροις για να πετύχει το στόχο της παραμονής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η αρχή έγινε με την επιστροφή-βόμβα του Λόνι Σκεντεράι, παρ’ όλα αυτά, ο διοικητικός ηγέτης της ιστορικής ομάδας δεν έμεινε μέχρι εκεί αφού ήρθε σε συμφωνία με ακόμη δυο βαριά χαρτιά ενισχύοντας το δυναμικό του.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Θεόφιλου Καλύβα θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο ακραίος αμυντικός, Βασίλης Μηλιώτης και ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Καρέλης. Ο Καρέλης έπαιξε πέρυσι 23 φορές με τα χρώματα του Ιωνικού πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική, επιστρέφοντας στο Κερατσίνι μετά τη σεζόν 2017-2018 όταν και είχε πετύχει σε 15 ματς 2 γκολ. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Παναργειακό, Ερμή Κιβερίου και Πανναυπλιακό.

Ο Μηλιώτης μετά από 24 ματς πέρυσι με τον Εθνικό υπέγραψε στον Ιωνικό ωστόσο αποδεσμεύτηκε προ ημερών. Μεταξύ άλλων ο διεθνής με την Εθνική νέων ποδοσφαιριστής έχει περάσει από Αστέρα Τρίπολης, Ένωση Ερμιονίδας, Παναρκαδικό, Παναργειακό, ΑΟ Χανιά και Αχαρναϊκό.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κινήσεις δεν σταματούν εδώ.