Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Πακέτο” Τσάτσα-Βασιλάκος στον Ιάσονα

Published

on

Η διοίκηση του Ιάσονα σήμερα το πρωί ανακοίνωσε τις πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, όμως, ταυτόχρονα κατόρθωσε να εντάξει στο δυναμικό της δυο ποδοσφαιριστές που τα δυο προηγούμενα χρόνια έκαναν πρωταθλητισμό με τον Άρη Πετρούπολης.
Συγκεκριμένα μετα από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης στους νεοφώτιστους επέστρεψαν μετά από απουσία λίγων ετών ο μέσος Ανδρέας Τσάτσα και ο κεντρικός αμυντικός, Βασίλης Βασιλάκος.
Αμφότεροι είπαν το “ναι” στην τελική συμφωνία και είναι έτοιμοι να φορέσουν και πάλι τη φανέλα της ομάδας από τα δυτικά προάστια.
Ο Τσάτσα είναι 26 χρονών, μπορεί να αγωνιστεί σε όλε τις γραμμές της άμυνας και του κέντρου και τα δυο τελευταία έτη πέτυχε επτά γκολ με τη φανέλα του Άρη. Τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε στην Άμιλλα Περισερίου πετυχαίνοντας 19 τέρματα ενώ τα υπόλοιπα χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Ιάσονα στην εκπληκτική πορεία της ομάδας επί θητείας Στέλιου Φανερωμενίτη.
Ο Βασιλάκος από την πλευρά του επιστρέφει και εκείνος στην ομάδα που αναδείχθηκε μετά από διετή παρουσία στην ομάδα της Πετρούπολης και με την εμπειρία του ο 27χρονος θα βοηθήσει σημαντικά.