Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού – Νέας Ευγενείας 4-2

Παλιές δόξες που έγραψαν ιστορία

Published

on

Στο γραφικό γήπεδο της Χαραυγής με φόντο τον Σαρωνικό , σήμερα το απόγευμα οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού με τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον προηγούμενο διεθνή αγώνα απέναντι στη Γερμανική πρωταθλήτρια Μπορούσια Ντόρτμουντ , κέρδισαν δύσκολα τους παλαίμαχους των Νέων Ευγενείας με 4-2 . Ένα παιχνίδι κοινωνικού χαρακτήρα με την ερυθρόλευκη ομάδα να αποδέχεται πλήρως την πρόσκληση των γηπεδούχων προκειμένου να τιμήσει την μνήμη δύο δικών τους ανθρώπων – ποδοσφαιριστών Τον Δημήτρη Καραπάνο και τον Νίκο Κεσσίδη. Ειδική μνεία για την πρόσφατη απώλειά τους έκανε ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου κ. Αντώνης Γλύκας, ενώ παρόντες ήσαν ακόμη οι Υφαντής, Πολυχρονίου, Καβέζος, Καραβίτης, Μπέσης , Κωττάκης,Κτενάς, Επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ. Πειραιά κ. Στέλιος Μπρατσόλης μίλησε για την σημασία του αγώνος έχοντας κοντά του τους στενούς συνεργάτες την Κα Λέλα Αθανασοπούλου και τους κ.κ. Χολέβα, Λαπατά. Επίσης παρόν ήταν ο α΄αντιπρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων παλαιμάχων Πειραιά κ Στ. Μπάκας. Το ματς ήταν αμφίρροπο με τον Ολυμπιακό να κερδίζει το ματς στο τέλος με 2 απανωτά γκολ του Καλογερόπουλου και του Γεωργουδάκη. Ο Καλογερόπουλος είχε ανοίξει το σκορ και ο Ξανθόπουλος πέτυχε το δεύτερο. Από την μαχητικότατη γηπεδούχο ομάδα σκόρερ αναδείχτηκαν οι Δαούτης και Τζοάνης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Αγαδάκος. Για την ιστορία να αναφέρουμε και αυτούς που έπαιξαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κελεσίδης ( Μουκέας, Πασσάς, Βέλλιος), Ρωσσίδης ,Σταυρόπουλος, Μαριόλης, Γλύκας, Ξανθόπουλος,. Καλογερόπουλος, Καλτσάς, Ασπρογέρακας, Λάλας, Γαϊτανάτος, Κουμαριάς, Ρούσσος, Σταμάτης, Μπαρμπαρής, Γεωργουδάκης, Μαντάζης, Καβέζος, Βασιλειάδης, Τουλγέρογλου.

Ν. ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Σταυρομήτρος, Καλογιαννίδης, Τεπετίδης, Όθος, Ιερεμίας, Τοπίκογλου, Σπυριδάκης, Δαούτης, Ζωγράφος, Λειβαδάρος, Κωστουβάρης ( Λακαφώσης, Φύτρος, Γρηγορόπουλος, Χατζηβασιλείου, Λουκίδης Ι&ΙΙ, Τζωρτζίδης, Γούτης, Τζοάνης).

Μετά το παιχνίδι οι γηπεδούχοι δεξιώθηκαν τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού σε κέντρο στη Δραπετσώνα.

Του ΤΑΚΗ ΠΑΙΠΕΤΗ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply