Connect with us

5ος Όμιλος

Παλαιόχωρα-Ατρόμητος Πειραια 3-2

Published

on

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής παραμένει η Παλαιόχωρα, η οποία για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να κερδίσει στην Κάντανο, υποχρεώνοντας σε ήττα με σκορ 3-2 τον Ατρόμητο Πειραιά.

Πρόκειται για μια νίκη που διατηρεί τις ελπίδες ζωντανές για την Παλαιόχωρα προκειμένου να παλέψει τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το μοναδικό ζητούμενο σε αυτό το παιχνίδι για την Παλαιόχωρα ήταν να μπορέσει να φτάσει στη νίκη, κάτι που κατάφερε, αν και αυτό εξελίχθηκε σε γκραν-γκινιόλ, διότι μετά το προβάδισμα με 2-0, ο Ατρόμητος Πειραιά ισοφάρισε σε 2-2. Τελικά, χρειάστηκε ένα τρίτο γκολ από την Παλαιόχωρα για να πανηγυρίσει αυτή την πολύτιμη νίκη.

Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε στο 3ο λεπτό ο Μανουσάκης, ενώ το 2-0 έγινε στο 24′ με τον Παλιάτσιο, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το 68ο λεπτό.

Σε εκείνο το σημείο όμως και για το επόμενο δεκάλεπτο, ο Ατρόμητος Πειραιά κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα, με τον Παλάτσιο αρχικά και στη συνέχεια, στο 77’ με τον Συράκο, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Τελικά, τη λύση για την Παλαιόχωρα έδωσε αμέσως μετά (79’) ο Παλιάτσιος, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η χανιώτικη ομάδα φτάνει έτσι τους 19 βαθμούς και πιάνει στην 10η θέση τον Αμπελακιακό.

Διαιτητής: Ρ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης – Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου)

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Βορύλλας, Μέρο (66’ Κουτσογιαννάκης), Μανουσάκης, Κυριλλίδης (68’ Κόλα), Κτιστόπουλος, Λάμτσε, Πάγκαλος, Νικολίτσης, Παλιάτσιος (82’ Μερτζάνης), Δημητριάδης, Ζαχαράκης (62’ Ράδης)

Ατρόμητος Πειραιά (Χρήστος Θεοδώρου): Παπάζογλου, Καρνέζης (76’ Χαραλάμπους), Γαβαλάς, Σαπάσα, Σαμιώτης, Παλάτσιος, Επιτροπάκης, Μπαλατσούρας, Κοντάκος (68’ Συράκος), Δανασής, Παπαδάκης (59’ Βυζανιάρης)

athlitiko.gr