Connect with us

5ος Όμιλος

Παλαιόχωρα-Νεάπολη 1-3

Published

on

Ηττα σοκ υπέστη η Παλαιόχωρα, χάνοντας από την Νεάπολη με 3-2. Μέχρι το 8ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 2-0 για τους Λασιθιώτες, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 3-0

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δυσκολεύει υπέρμετρα την προσπάθεια της Παλαιόχωρας για παραμονή, αφού η Νεάπολη πριν από αυτό το παιχνίδι είχε συγκομιδή επίσης ένα βαθμό. Από την άλλη, δεν παύει το πρωτάθλημα να είναι ακόμα σχετικά στην αρχή, αλλά σίγουρα τα πράγματα δείχνουν αρκετά δύσκολα για τον ΑΟΠ.

Στην επανάληψη, η Παλαιόχωρα βελτιώθηκε και μάλιστα αναθάρρησε όταν στο 53’ μείωσε σε 3-1 με τον Αναστασόπουλο, αλλά το δεύτερο γκολ ήρθε πολύ αργά, στις καθυστερήσεις, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει και πάλι.

Τα γκολ για την Νεάπολη σημείωσαν οι Ταβλαδωράκης στο 1ο λεπτό, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους, ενώ στο 8′ ακολούθησε το 2-0 με τον Περράκη. Στο 41′ ο Νοκάι αύξησε το δείκτη του σκορ σε 0-3 για τη Νεάπολη.

Για την Παλαιόχωρα αγωνίστηκε για πρώτη φορά, παίζοντας βασικός, ο Ράδης.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ελευθεράκης – Σφακιανάκης (Ηρακλείου)

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Γιούδας, Θεοδωράκης (46’ Σπηλιώτης), Ράδης, Κόλα, Καραΐσκος (55’ Χριστόπουλος), Μανουσάκης, Ζαχαράκης (46’ Αναστασόπουλος), Γκούφας (75’ Κυριλίδης), Δημητριάδης, Πάγκαλος, Χιντασέλι.

Νεάπολη (Αντώνης Γιαννακάκης): Κασωτάκης, Παπουτσιδάκης, Τζανταλής, Κωστάκης,  Κοκολάκης, Ταυλαρωδάκης, Χρηστάκης, Νοκάι, Περάκης (75’ Τζιλάι), Βολονάκης (85’ Ζερβάκης), Δήμας (80’ Βλαχάκης)

πηγή: athlitiko.gr