Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παλαιό Φάληρο-Αθηναϊκός 3-1

Published

on

Παλαιό Φάληρο

Παρουσιάζοντας μεταμορφωμένη σαν ομάδα στο β’ μέρος, το Παλαιό Φάληρο απέδειξε στο ματς με τον Αθηναϊκό ότι έχει…πνοή και επικράτησε με 3-1 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από επτά αγωνιστικές.

Το σύνολο του Γιάννη Γαζή μετά από ένα κάκιστο α’ ημίχρονο όπου δεν είχε καλή εικόνα πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα, όντας καλύτερο στην επανάληψη, φτάνοντας τους 28 βαθμούς και την 9η θέση.

Από την άλλη, ο Αθηναϊκός παρότι προηγήθηκε στο 3′ με το πέναλτι του Κόστα (υπέπεσε ο Καρδαράς) δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε μένοντας στη 10η θέση με 18 βαθμούς.

Μετά το 0-1, ο Αθηναϊκός έβγαλε αρκετό πάθος στο γήπεδο όμως με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50′ το Φάληρο κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντόνε κάνοντας το 1-1.

Στο 64′ το σουτ του Ένι Ταχιράι κατέληξε στο δοκάρι, με τον Ντόνε στο 70′ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια να κάνει το 2-1.

Στο 75′ με κεφαλιά του Φωτιάδη διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Ηρακλής, Βλάμμης, Μάλλης, Κοθράς, Καρδαράς Ν. (46′ Ζούκας), Αχμέτ, Χατζής (79′ Λεκαράκος), Ταχιράι, Φωτιάδης (89′ Λογοθέτης), Ντόνε (90′ Δαφερέρας), Τσικριτέας.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Κιούρκος) Λιάπας, Ζαχαρόπουλος, Βασιλείου, Πλάκα, Βαρδακώστας, Χαλβαντζής, Πετριτάι (57 Ζαφειράτος), Κουμπούλης (69′ Μοροσάνου), Κόστα, Χαραλαμπόπουλος (86′ Μουντοκαλάκης), Βούζας.