Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παλαιό Φάληρο: Η σημαία παραμένει στον ιστό της!

Published

on

Μέχρι στιγμής στο Παλαιό Φάληρο τηρούσαν σιγή ιχθύος αφού ήθελαν πρώτα να ολοκληρώσουν σημαντικά οργανωτικά ζητήματα και στη συνέχεια να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους.

Η διοίκηση του Παναγιώτη Σταυριανάκο ωστόσο χαράζοντας μια αρκετά θετική πορεία την περσινή σεζόν στην πρώτη της θητεία στην ηγεσία του Φαλήρου, οφείλει να κάνει ανάλογη προσπάθεια και φέτος.

Η αρχή έγινε με την πρόσληψη του Ανδρέα Μαντζούνη, παρ’ όλα αυτά, ο προγραμματισμός όπως γίνεται αντιληπτό θα έμενε εκεί αλλά θα είχε συνέχεια.

Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» δείχνουν να κάνουν δυναμικό μπάσιμο πραγματοποιώντας την πρώτη μεγάλη κίνηση από ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες του Ρολαντο Ανσάλντο, στην ομάδα των νοτίων προαστίων θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Κωνσταντινίδη που αποτελεί ίσως ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει η ακαδημία του Παλαιού Φαλήρου.

Έχοντας όλα τα στοιχεία του ηγέτη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ο καπιτάνο του Φαλήρου δεν χρειάστηκε παρά μόνο λίγα λεπτά για να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση του συλλόγου.

Ο ακραίος επιθετικός που συνηθίζει να ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες θα συνεχίσει να αποτελεί τον ποδοσφαιριστή από τον οποίο θα ξεκινάει το παιχνίδι του Φαλήρου, αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αντίπαλους αμυντικούς

Σειρά παίρνουν άλλα ζητήματα ανανεώσεων με τη διοίκηση να κάνει αλλεπάλληλα ραντεβού.