Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παλαιό Φάληρο-ΠΑΟ Ρουφ 1-1

Published

on

Παλαιό Φάληρο

Αμφότεροι ήθελαν το παιχνίδι ο καθένας για τους δικούς τους λόγους, με το Παλαιό Φάληρο και τον Παο Ρουφ μ να μένουν στο 1-1.

Το ματς είχε καλό ρυθμό με το Φάληρο να έχει καλή παρουσία παρά τις σημαντίκες απουσίες των Τρυφωνίδη, Ταχιράι και Κωνσταντινίδη κα να δείχνει αρκετή βελτίωση σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας.

Από την άλλη ο ΠΑΟ Ρουφ δεν βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα αφού βρήκε απέναντι του μια καλοστημμένη άμυνα που είχε κλείσει τους διαδρόμους, παρ’ όλα αυτα είχε κάποιες στιγμές να πετύχει τέρματα.

Πάντως, η ‘Αουστρια’ έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Μπαϊρακτάρη.

Στα πρώτα λεπτά το Φάληρο μπήκε δυνατα με τον Μαρούση στο 6′ να σουταρει εν κινήσει όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 17′ ο Ε. Ασλανίδης είδε με τη σειρά του το σουτ που έπιασε να φεύγει άουτ, με την ‘Αουστρια’ να ανεβάζει την απόδοση της μετά το 20′ χωρίς να καταφέρει να απειλήσει αισθητά.

Στο 35′ το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Ρόκο με μαγική πάσα έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και βρήκε τον Παπανδρέου που με ωραιο σουτ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη το Ρουφ μπήκε δυνατά και πήρε μέτρα στο γηπεδο, με το Παλαιό Φαληρο να επιλέγει να αμυνθεί μαζικά και να… χτυπήσει στη κόντρα.

Στο 52′ η κεφαλιά του Παππά βρήκε κάπου και έφυγε για λίγο κόρνερ ενώ στο 58′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Κουτσοβέλης, με τον Μπαραίκτάρη να θεωρεί ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Στο 61′ ήταν η σειρά του Τζώρτζη να απειλήσει με το σουτ του τελευταίου να φεύγει μόλις άουτ, με τους ‘κόκκινους’ να ισοφαρίζουν στο 70′.

Μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Κουτσοβέλη ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Ηρακλή κάνοντας το 1-1.

Το Φάληρο μετά το 1-1 ανέβηκε και απείλησε με το σουτ του Ντόνε που πέρασε άουτ, όπως και με τον Φωτιάδη που σούταρε από ευνοικό σημείο όμως η μπάλα δεν βρήκε εστία.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν καλή στιγμή να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Μαρούσης σέντραρε από αριστερά όμως ο Παπανδρέου που πεχτάτηκε στο πρώτο δοκάρι δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε με την ευκαιρία να χάνεται.

Στο 84′ η ομάδα του Γιάννη Γαζη έχασε νέα ευκαιρία για να κάνει το 2-1, οταν ο Ντόνε βρέθηκε απέναντι από τον Κουνάδη όμως ο πορτιέρο της Αούστρια αποσόβησε με τα πόδια.

Στο 87′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τον ΠΑΟ Ρουφ ο Χατζής λόγω μαρκαρίσματος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Ηρακλής, Αχμέτ, Τοπάλλι (75′ Μάλλης), Κοθράς, Κιλιας (62′ Βλαμμης), Λεκαράκος, Παπανδρέου, Μαρούσης, Ρόκο (62′ Φωτιάδης), Ντόνε, Λουμίδης (89′ Μεμπελίκας).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Καραμπάς, Γαλάνης (39′ Χατζηγιαννακός), Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Παππάς (75′ Λαγκαδινός), Ασλανίδης Ε. (54′ Ασλανίδης Ι.), Κουτσοβέλης, Τζώρτζης, Καρυπίδης (46′ Χατζής).

Φωστηρας