Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παλαιό Φάληρο-ΠΟΨ 1-1

Published

on

Για τέταρτο συνεχόμενο ματς το Παλαιό Φάληρο έμεινε στην ισοπαλία αφού αυτή τη φορά το ματς με τον ΠΟΨ έληξε με σκορ 1-1. Οι ‘κυανέρυθροι’… πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο α’ μέρος κυρίως με τους Παπανδρέου, Κοθρά και Κωνσταντινίδη με αποτέλεσμα να δεχθούν την ισοφάριση στο 87′ με τον Μπραχιμλάρι και τον… άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου να επιβεβαιώνεται.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 10′ ο Άγγελος Μαρούσης είχε δοκάρι, ενώ το σκορ για το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή που είδε τους υπόλοιπους διώκτες και συγκεκριμένα τον Απόλλωνα Χαλανδρίου να μειώνει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς, είχε ανοίξει ο Ντόνε στο 81′.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Καραμαλίγκας, Βλάμης (87′ Τρυφωνίδης), Τοπάλι (56′ Μάλλης), Κοθράς, Λεκαράκος, Ασλανίδης (46′ Γκιόλας), Μητροφάνης, Μαρούσης, Παπανδρέου, Ντόνε, Κωνστνατινίδης.

ΠΟΨ (Γ. Σπυριδάκης) Χρανιώτης, Παπαπέτρου, Βερρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούκος, Μπραχιμλάρι, Κοτσώνης (90′ Καρυστινός), Λεοντίου, Τουμάσης, Ζίβκοβιτς (60′ Καπάνταης), Σύγγρος (71′ Βεντούρης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply