Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Παλικάρι» ο Απόλλων Χαλανδρίου 2-1 την Ηλιούπολη –Ξύλο στους διαιτητές!

Published

on

Ψυχωμένος και ουσιαστικός ο Απόλλων Χαλανδρίου κατόρθωσε να «τουμπάρει» το ματς και να πάρει μια σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Ηλιούπολης παραμένοντας ζωντανός στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Τα «παρατράγουδα» δεν έλειψαν από το ματς με τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Σωμαρακάκη να αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι μετά την λήξη του παιχνιδιού τέσσερα άτομα της Ηλιούπολης κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των διαιτητών τους έσπρωξαν και τους γρονθοκόπησαν.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Γεμιστός μόλις στο 3’ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ηλιούπολη με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο 71’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρέμο να ισοφαρίζουν σε 1-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα να κάνουν την μεγάλη ανατροπή στο σκορ με τον Βλογιαννίτη σε 2-1.

Στο 66’ αποβλήθηκε ο Λυμπερόπουλος .

Πολλά παράπονα για την διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι

Διαιτητές: Σωμαρακάκης, Κατοίκος, Καρασαββίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Βλάχος, Παναγιώτου, Γκρέμο, Κατσιμεντές, Μαραθός, Παππάς, Λυμπερόπουλος, Γκόφας (78′ Σεΐτι), Λαζόπουλος (85′ Κουφός), Βλογιαννίτης (81′ Δημαλέξης).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:Κωνσταντάρας,Παπανικολάου (60′ Γάγγος), Ζουμπουνέλης, Χουχούλης, Στρατής, Κορρές, Στυλιανίδης, Μπίτιλης, Πετρίτσης, Δωματιώτης, Γεμιστός (89′ Ορφανός).

 foto αρχείου : sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply