Connect with us

6ος Όμιλος

“Παλικάρι” στην Αρτάκη ο Παλληνιακός

Published

on

Ένας αποφασιστικός Παλληνιακός το απόγευμα της Κυριακής στην Νέα Αρτάκη, επικράτησε 2-1 της ομώνυμης ομάδας  και μάλιστα ανατρέποντας το σκορ. Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη  αν και με αριθμητικό μειονέκτημα από το 62’ έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κυριόπουλο, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι στο πρώτο γκολ και έδωσε την ασίστ για το δεύτερο, κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να πάρει μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας.

Ο Μπαμίχας στο 11’ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος αφούη προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Ράντζα.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Βεζιρτζόγλου, αλλά ο Παλληνιακός έκανε την ολική ανατροπή.

Στο 34’ ο Κολοτούρος με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Κυριόπουλος, έφερε το ματς στα ίσια και στο 40’ ο Τρυφιάτης με σουτ, μετά από ασίστ του Κυριόπουλου, διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο ματς.

Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μπαμίχας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά άντεξαν στην πίεση και πανηγύρισαν στο τέλος το πρώτο φετινό τρίποντο!

Διαιτητές ήταν οι οι Μπακογιάννης , Κουρέντας και Μανούρας

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Κώστας Κλάδης): Ράτζα, Τσίγκας, Κάραλης, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Χατζηστάμου, Ντελέκος, Σπανός (70′ Μπαλαμπάνης), Βεζιρτζόγλου, Χαραλαμπίδης (46′ Καραντάκης).

 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Λάζαρης, Ντόκο, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Δημογιάννης, Βλάχος (80′ Μητσόπουλος), Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος (75′ Κότσι), Μπαμίχας, Τρυφιάτης (65′ Πλατέλλας).