Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παλικαρίσια παραμονή για την Πεύκη – Χρειάζεται θαύμα ο Ιάσονας!

Published

on

Η Πεύκη επικράτησε 2-0 του Ιάσονα στο Ίλιον και πέτυχε την υπέρβαση κερδίζοντας την απευθείας παραμονή στην Α’ ΕΠΣΑ μαζί με το Χαλάνδρι. Οι παίκτες του Γιώργου Κοιντόση ευνοήθηκαν και από την ήττα της Διάνα στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να τερματίσουν ενδέκατοι έχοντας 42 βαθμούς. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι ‘κυανόλευκοι’ ήταν με την πλάτη στον τοίχο, παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και τώρα χρειάζονται μερικά.. θαύματα για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό, καθώς έμειναν στην 13η θέση αριθμώντας 37 πόντους. Αρχικά, θα πρέπει να κερδίσει την Θύελλα Αγίου Δημητρίου στο μπαράζ κι εν συνεχεία να προβιβαστούν στη Γ’ Εθνική το Αιγάλεω και ο Άγιος Ιερόθεος.

Μπροστά, λοιπόν, σε 400 θεατές η νεανική Πεύκη πήρε το τρίποντο σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη φάση. Στο 18′ ο Σαΐτης απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Καριατλή, ενώ στο 20′ η κεφαλιά του Πετράκη πέρασε μόλις άουτ. Περνώντας στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 52′ με κοντινή προβολή του Ανδρέου έπειτα από φάουλ του Ζαφειράκη και ασυνεννοησία στα καρέ του Μητρούση. Οι παίκτες του Νίκου Φούσκα προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα, ενώ στα στημένα ο Σαΐτης ήταν σε ετοιμότητα. Τελικά, το γκολ ήρθε για τους ‘μπλε’ στο 65′ χάρη στην ατομική προσπάθεια του Ζαφειράκη που εκτέλεσε τον Μητρούση και πάγωσε για τα καλά τους φιλάθλους. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, μάλλον, δικαιολογημένα και το τελικό σφύριγμα ήταν το έναυσμα για πανηγυρισμούς.

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Αργυρός Π., Λυμπερόπουλος Δ.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Ρώιμπας (56′ Καραμίντζας), Βασιλάκος Β., Δήμος, Χαλιάσος, Κωνσταντόπουλος Α., Μανδαμαδιώτης, Παναγιωτίδης, Μιχαλόπουλος, Καριατλής (73′ Λουκάκης), Βασιλικός (67′ Μποδώνιας).

Πεύκη (Γιώργος Κοιντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Βαφειάδης, Ανδρέου, Μάτσος, Κουτούζης (90′ Ντοβλετάκης), Ζαφειράκης, Μπούρας, Ρούμπος (80′ Καπαγιάρογλου), Βλάχος, Πετράκης (74′ λ.τρ. Σταματάκης).