Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Παλλαυρεωτικός – Ολυμπιακός Λαυρίου 0-3

Published

on

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία ο Ολυμπιακός Λαυρίου επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του γειτονικού Παλλαυρεωτικού και πήρε το. εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου μπήκε από την αρχή δυνατά στο γήπεδο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25′ με τον Βελετάκο. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν περισσότερο τους γηπεδούχους και με τη συμπλήρωση 40′ στη συνάντηση κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μούργος, ο οποίος ευστόχησε διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87′ ο Κωστάκης. Διαιτητής ήταν ο Βλάχος με βοηθούς τους Καραπάνο και Τσέλιο.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Νικολαϊδης, Πιτσικάλης, Κατσίπης, Σουλιώτης (75′ Χρυστοφορίδης), Ντάνης, Τυφλίδης (50′ Γουρζιώτης), Βλαντής, Γκιόρκας (80′ Περδικάκης), Βαρυθιμιάδης, Μπαγκοζίδης .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τσιτσιφάτος, Τσομπανάκης, Καφκιάς, Τσίκλος, Βαφειάδης Σ., Κωστάκης, Γιαχάεβ Β., Πάλλης, Μούργος (87′ Γιαχάεβ Α.), Βελετάκος (30′ λ.τρ Αμπντελ Ραχήμ), Πούλος (46′ Ηλία- Ηλία).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply