Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παλληκάρι ο Σαρωνικός «μάδησε» τον Αετό 3-1

Published

on

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σαρωνικός κυρίως στο πρώτο μέρος και επιβλήθηκε του Αετού Κορυδαλλού με 3-1 αν και έπαιζε από το 40’ με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ένα πολύ όμορφο  παιχνίδι παρουσία πολύ κόσμου διεξήχθη στο γήπεδο της Αίγινας ανάμεσα στον Σαρωνικό και τον Αετό Κορυδαλλού.

Ο ι γηπεδούχοι που ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’ με υπέροχο σουτ του Πασχάλη και να βρουν δεύτερο τέρμα στο 34’ με κεφαλιά του Σφικτού (2-0).

Στο 44’ ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Gelaj αφήνοντας τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα στο υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Αετός στο δεύτερο μέρος  ανέκτησε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να μειώσει σε 2-1 με τον Κωστόπουλο στο 74’ .

Στο 80’ ο Mishtaku με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής  ο Γεωργόπουλος Β.

Σαρωνικός Αίγινας: Μπακόμητρος Κ., Χρυσοχόος, Γκαρής Ν.(85′ Γκέκας Δ.), Αγγελάκης, Γκαρής Σ., Σφικτός, Πασχάλης(46′ Τόσκου), Τσελάι, Μιστάκου, Παπαδόπουλος(70′ Φεϊζούλα), Κωνσταντινίδης(88′ Κάτσας).

Αετός Κορυδαλλού: Μανιάς, Βαμβακούσης(70′ Τόπη), Ξενιτόπουλος, Καλαμάρας(46′ Βερούση), Τουρκοχωρίτης(86′ Κορπής), Γεωργιάδης, Ταμπουρατζής, Σιδηρόπουλος, Λεριός(46′ Κωστόπουλος), Κομητάς, Μουτάφης(46′ Τσιμιλιώτης).