Connect with us

8ος Όμιλος

Παλληκάρι το Κερατσίνι- 1-1 με τον Αστέρα Βάρης

Published

on

Στην επανάληψη κρίθηκε το 1-1 ανάμεσα σε Αστέρα Βάρης και Κερατσίνι, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος για την άνοδο καθώς και την ευκαιρία να προσπεράσουν τον επίσης “λαβωμένο” αυτή την αγωνιστική Αίαντα Σαλαμίνας.
Από την άλλη οι “Ροσονέρι” απέσπασαν έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή, παρά το γεγονός μάλιστα ότι αγωνιζόντουσαν από το 55′ με δέκα παίκτες.
Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Ντούλια στο 50′ με τον Ντούλια, για να ισοφαρίσει το Κετατσίνι με τον Σαουλιά στο 72′ και ενώ είχε μείνει από το 55′ με δέκα, λόγω αποβολής του Κορνελάτου με δεύτερη κίτρινη.
Στο 83′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρίαν να πάρουν τη νίκη, όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά την εκτέλεση που ανέλαβε ο Ντούλιας, απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Καρνέσης.
Διαιτήτευσε ο Αλιάγας(Δυτικής Αττικής).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νάκας(89’ Ντάγκρας), Παναγόπουλος, Νικολακόπουλος, Δημογιάννης(89’ Σαχσανίδης), Πράπας(60’ Αγκέλι), Σάμιος, Καλιαμπάκας(68’ Παπάζογλου), Γκούμας, Ντούλιας.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Μηνάς Χατζηαντωνίου): Καρνέσης, Κατσίκιας, Μουσκάι, Κορνελάτος, Γεωργίου(73’ Μπάτσι), Ροκάκης, Αγγελάκης, Σαουλιάς, Λύγκος, Μενδρινός(87’ Λένγκα), Μιχαλάς(63’ Στρίγγας).
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ