Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παλληκαρίσια ανατροπή ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 εκτός την Ελευθερούπολη

Published

on

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΑΟ Ιλίου δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε με 2-1 επί της Ελευθερούπολης, μειώνοντας την απόσταση από τις προνομιούχες θέσεις.

Έφτασε έτσι τους 27 βαθμούς, με την Ελευθερούπολη να μένει στους 20.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία και είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν, αλλά και οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους φάσεις. Τελικά στο 44′ ο Παππάς με έξοχη ατομική ενέργεια και εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος τα πάντα άλλαξαν, με την ομάδα του Ανδρέα Νάστου να κυριαρχεί στο γήπεδο κυνηγώντας την ανατροπή. Όμως πότε η αστοχία και πότε ο εκπληκτικός Κολονέλος δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν, μέχρι το 70′. Τότε ο Σπίρι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Σπαγής εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-1. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο την πίεση τους, και στο 75′ το σουτ του Τζώρτζη σταμάτησε στο δοκάρι. Η λύτρωση ήρθε στο 88′ όταν ο Τζώρτζης βρήκε τον Ελεύθερο που με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΎΠΟΛΗ: Κολονέλος, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης, Φλώρος, Λέκκας, Γκιτάκος (64′ Παντελαίος), Καντελμίδης, Μπονγκουέ (73′ Μεσάκου), Σερδενές (85′ Καταβάτης), Παππάς.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Σπίρι, Δαούτης, Παπαδημητρίου, Σπαγής, Ελεύθερος (90′ Ασφής), Μαρκάκης, Φούρλας, Λερούτσος (61′ Τζώρτζης), Τάμπας.