Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παλληκαρίσια νίκη η Κοψαχείλα, 3-2 τη Θύελλα Περιστερίου

Published

on

Σε ένα ματς που κυριολεκτικά έσπασαν καρδιές, η Κοψαχείλα νίκησε τη Θύελλα Περιστερίου με 3-2 και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Οι παίχτες του Αντώνη Κουφογιαννάκη αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές και κόντρα στην ατυχία τους (3 δοκάρια!) κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια και με την τρίτη ήττα τους σε ισάριθμα ματς.

Στο 24′ ο Θεοχαρίδης έβαλε μπροστά στο σκορ τη Θύελλα κάνοντας το 0-1. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, και αφού στο 30′ η προσπάθεια του Μπαξεβανίδη σταμάτησε στο δοκάρι, στο 34′ ο Τζουμάκας ισοφάρισε σε 1-1.σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 60′ το φάουλ του Τζουμάκα σταμάτησε στο δοκάρι, και στο 71′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Φώτη Κατιάι να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-2. Ομως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, κασι 81′ ο Ιμπρο έφερε και πάλι υο ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2. Στο 85′ ο Σταμούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά στο 90+1′ δεν λάθεψε και με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Τεκίδης, Φόνσος (46′ Ραζακιάς), Ίμπρο, Μπαξεβανίδης, Πρέντσε, Μουχαμέτι, Σταμούλης (90+1′ Λύτρας), Τζουμάκας , Ζαφείρης, Φωτόπουλος (72′ Περιμένης), Φύτρος (72′ Τζελέφας).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μποντίνης, Θεοχαρίδης, Χριστοδούλου (65′ Δρούλιας), Μεχμέτι, Καπίρης, Καλαντζί (87′ Μποζάς), Κατιάι Φ., Κολοβός, Λέμης, Κατιάι Τ., Στοτσένι (60′ Δήμο).