Connect with us

Γ Εθνική

Παλληκαρίσια νίκη και άνοδος για τον Βύζαντα Μεγάρων, 4-1 εκτός την Ελλάδα Ποντίων

Published

on

Παίζοντας με περίσσια ψυχή και πιάνοντας εξαιρετική απόδοση, ο Βύζας Μεγάρων πήρε θριαμβευτική εκτός έδρας νίκη επί της Ελλάδας Ποντίων με 4-1 και πήρε την άνοδο για την Γ’ Εθνική.

Οι παίχτες του Δημήτρη Κάλυκα άριστα στημένοι μέσα στο γήπεδο, παίζοντας πολύ έξυπνα απενεργοποίησαν τα επιθετικά ατού των αντιπάλων τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Από στην άλλη πλευρά η Ελλάς Ποντίων παρουσιάστηκε αγνώριστη και μοιραία γνώρισε βαριά ήττα, με αποτέλεσμα να πετάξει στα σκουπίδια μια εξαιρετική χρονιά.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 4′ όταν ο Κενδριστάκης σέντραρε και ο Ατματζίδης με ωραία κίνηση και άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 10′ όταν ο Ηλιάδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σιμονιαν γύρισε στον Ναούμη που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με νέα κεφαλιά έκανε το 1-1.  Το ματς πήρε άγρια ομορφιά με τους γηπεδούχους να πιέζουν αλλά τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 45′ ο Κωνσταντινίδης με φοβερό σουτ από πλάγια έκανε το 1-2.

Η Ελλάς μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Αντίθετα, στο 75′ ο Μανωλιάς έκανε μια εκπληκτική ατομική ενέργεια και αφού απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του με σουτ έκανε το 1-3. Πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να συνέλθουν από το σοκ, στο 80′ ο Κενδριστάκης ολοκλήρωσε ιδανικά μια έξοχη αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 1-4.

Άριστη η διαιτησία των Μανδαλενάκη, Μπλαβάκη και Μπιμπάκη.

ΕΛΛΆΣ ΠΟΝΤΊΩΝ: Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν (81′ Λάππας), Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος (71′ Σιμεώνογλου), Πουρσανίδης (81′ Ντόσκορης), Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Σταφσουλάι.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΆΡΩΝ: Πορανιδης, Κωνσταντινίδης, Μανωλιάς (89′ Φουρνάρης), Σαχόλι, Φυσαρακης, Φλέγκας, Κενδριστάκης (87′ Παϊκόπουλος), Χατζημελετιάδης